L'Ajuntament de la Vila Joiosa instal·la el nou sistema de videoactes

L'Ajuntament de la Vila Joiosa està creant un nou sistema de vídeo acta al Saló de plens, que permetrà gravar totes les sessions plenàries i compartir-les amb la ciutadania. El consistori ha invertit 52.918,14 euros en posar en marxa aquest sistema.

Facebook logo    Twitter logo

La videoacta permetrà registrar en format digital els plens de l'Ajuntament, un nou sistema d'actes que, a més, complix la funció de transparència amb el ciutadà, ja que els vídeos de les sessions es penjaran a internet perquè tothom que ho desitge puga veure el esdevingut en estos.

 

Per poder implantar aquest sistema ha estat necessària una inversió en infraestructures de 52.918,14 euros. L'empresa adjudicatària ha instal·lat el sistema de gravació de vídeo, micròfons per registrar la veu i un programari per a la gestió del sistema per poder registrar els plens; el Ple de desembre serà el primer que es gravarà amb aquest sistema.

 

«La videoacta suposa un pas més en el procés de modernització d'aquest Ajuntament, un procés, que seguirà amb l'adaptació del sistema electrònic d'expedients que permetrà realitzar totes les gestions en línia, per facilitar tràmits i aportar rapidesa a estos» ha comentat Joan Lloret, regidor d'Hisenda.

 

L'adequació de la plataforma de gestió d'expedients a les lleis 39/2015 i 40/2015 mitjançant la implantació de sistemes informàtics que han de funcionar de forma integrada amb els existents tindrà un cost de 119.790 euros i va ser adjudicada fa un parell de mesos .

Notícia publicada el 05 de Desembre de 2016