L'Espai d'Art Contemporani de la Barbera acull l'exposició de gravats ‘Silenci # 2’

L'Espai d'Art Contemporani la Barbera de la Vila Joiosa inaugurarà el proper dimarts 10 de gener a les 18.00 hores l'exposició ‘Silenci # 2’ de l'artista que va obtenir el Premi Nacional de Gravat Maria Teresa Toral en 2015, Antonio Navarro.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Aquesta sèrie d'obres sota el lema «silenci» naix de la litúrgia del taller de gravat, la meditació i l'observació de l'entorn. El gravat al carborúndum és una de les tècniques més conegudes dins de les tècniques anomenades additives; un cop transcendida la tècnica, s'aventura en el camp de la gràfica expandida, reforça el concepte de «lleuger» on es permet que el pigment negre flotació en l'espai i conferix la tridimensionalitat tangible del gravat tridimensional.

 

Les imatges no s'aïllen en la seua significació i la sobrepassen, el que li permet a l'autor transcendir més enllà de l'estampa (medi en el qual ha desenvolupat el seu treball els últims dotze anys) i els referents són paisatges erigits en el subconscient. La singularitat de l'espai aconsegueix aïllar cada un dels receptacles per a l'observació meditada de cadascuna de les peces que aniran donant forma a l'exposició.

 

Aquesta exposició es podrà visitar des de l’11 de gener al 27 de febrer a l'Espai d'Art Contemporani de la Barbera de la Vila Joiosa en horari de dilluns a divendres de 10.00 hores a 12.00 hores i de 16.30 hores a 18.30 hores, divendres vesprada tancat.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 03 de Gener de 2017