La Vila Joiosa prepara el dispositiu de seguretat per a la cavalcada dels Reis Mags

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria de Seguretat, està preparant el dispositiu especial de seguretat per als propers esdeveniments populars, la visita del carter reial i la cavalcada dels Reis Mags

Facebook logo    Twitter logo

La passada setmana el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Ramis, i l'alcalde de la localitat, Andreu Verdú, es van reunir a la Subdelegació del Govern per rebre les directrius sobre les mesures a prendre en actes públics multitudinaris causa de l'estat d'alerta 4 en què es troba el país. La Regidoria de Seguretat ha implementat un protocol de seguretat específic per a aquests actes amb un reforç especial de Policia Local i Protecció Civil.

 

«Com en tots els actes populars que s'organitzen, des de la Regidoria vam preparar un dispositiu que vetle per la seguretat de tots els nostres ciutadans i, especialment, en aquests moments en què el país es troba en alerta 4. No obstant això, des de Subdelegació del Govern van manifestar que ciutats com la Vila Joiosa no es troben en risc, però és millor actuar amb precaució per evitar incidents» ha declarat Jaume Ramis, regidor de Seguretat.

Notícia publicada el 03 de Gener de 2017