L'Ajuntament de la Vila Joiosa celebrarà el Dia de l'Arbre amb una plantació d'arbres als voltants de l'Aula de Natura

Aquesta activitat tindrà lloc el pròxim 29 de gener a les 10.00 hores i pretén ser un matí de convivència entre nens i grans

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Vila Joiosa celebrarà el Dia de l'Arbre que es commemora el 31 de gener amb una plantació d'arbres als voltants de l'Aula de Natura per tots aquells ciutadans i ciutadanes de la Vila Joiosa que vulguen participar en l'activitat. La plantació serà diumenge que ve, 29 de gener, i està convocada per començar cap a les 10.00 hores.

 

La idea de la Regidoria de Medi Ambient, dirigida per Pedro Alemany, és que tots aquells veïns i veïnes de la Vila Joiosa que s'acosten al lloc per participar tindran a la seua disposició petits arbres que s'aniran plantant per la zona. A més, la Regidoria oferirà un petit refrigeri a tots els assistents.

 

Segons Pedro Alemany, «volem que siga un matí de convivència, on les famílies puguen passar un bon moment i, a més, on puguem conscienciar els més petits al fet que la naturalesa és un lloc per respectar i cuidar. Tots podran plantar un arbre i contribuir a la millora de l'entorn».

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 26 de Gener de 2017