La Vila Joiosa prepara el Carnestoltes amb una desfilada infantil i festa nocturna amb música en directe

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Les regidories de Festes i Educació de l'Ajuntament de la Vila Joiosa han preparat, un any més, la celebració del Carnestoltes. Les dues regidories han preparat dues jornades festives, una divendres per als xiquets i una altra la nit del dissabte per als adults.

 

El divendres 24 de febrer tindrà lloc la desfilada infantil amenitzada per la colla Els Valerios. El recorregut s'iniciarà al carrer Colón i finalitzarà a la Finca la Barbera, on hi haurà jocs infantils i música. Tots els xiquets poden participar acompanyats dels seus pares o familiars.

 

Els adults tindran la seua particular festa de Carnaval el dissabte 25 de febrer a partir de les 22.00 hores a la platja Centre. Aquest any, com a novetat, a més de la disco mòbil, actuarà el grup de música viler Els Balis. Totes les persones que assistisquen disfressades podran participar en el Concurs de Disfresses, en el qual es lliurarà un premi a la millor disfressa en grup dotat per 200 euros, un altre a la millor disfressa individual de 100 euros i un premi a la disfressa més original de 50 euros.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 09 de Febrer de 2017