Empresaris del sector turístic de la Vila Joiosa visiten Vilamuseu

La comitiva ha anat acompanyada per l'alcalde del municipi, Andreu Verdú, per diverses regidores de l'Ajuntament i pel director del Museu

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Un grup d'empresaris que representen diversos hotels, pensions i càmpings de la Vila Joiosa han visitat hui Vilamuseu, acompanyats per l'alcalde del municipi, Andreu Verdú, per les regidores de Participació Ciutadana, Cultura i Turisme, Pilar Baigorri, Mª dels Àngels Gualde i Marta Sellés, i pel director del museu, Antonio Espinosa.

 

La trobada, que ha tingut lloc cap a les 10.00 hores, ha consistit en una visita guiada per les diverses sales i exposicions amb l'objectiu que els empresaris conegueren de primera mà el museu i puguen, després, ser prescriptors per als seus clients. A més, en aquesta reunió s'han detallat les diferents possibilitats de col·laboració entre els empresaris i el museu per, d'una banda, promocionar-lo i, de l'altra, donar a conéixer la Vila Joiosa. La idea principal és poder atraure més turistes a la Vila Joiosa i millorar l'oferta cultural del municipi.

 

Durant més d'una hora els empresaris han pogut comprovar que el Museu disposa d'unes instal·lacions per a conferències i esdeveniments que podrien utilitzar els seus clients i, a més, se'ls ha oferit poder realitzar visites guiades per a les persones que s'allotgen en els seus establiments.

 

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, ha comentat que «hem d'unir sinergies amb els nostres empresaris del sector turístic per promocionar conjuntament la localitat. La millora de la nostra oferta turística i cultural suposa un al·licient perquè més persones visiten el nostre municipi», ha conclòs Andreu.

 

Després de finalitzar el recorregut, el Museu ha lliurat a cada empresari material promocional amb les diverses exposicions i tallers, perquè tinguen informació actualitzada en els establiments i puguen oferir-la als seus clients.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 10 de Febrer de 2017