L'alcalde de la Vila Joiosa es reuneix amb directives de l'Associació MEMBA

L'Associació homenatjarà la vilera Ángela Lloret Soler juntament amb unes altres 11 dones de la comarca en l'acte que celebraran el 24 de febrer

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Associació de dones Memba es va reunir amb l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, i amb la regidora d'Igualtat, Pilar Baigorri, per informar-los de la III Gala «Nosaltres, vosaltres, elles», que tindrà lloc el pròxim 24 de febrer, i en la qual s’homenatjarà la vilera Ángela Lloret Soler, juntament amb unes altres 11 dones de la comarca de la Marina Baixa.

 

Aquesta gala, que se celebrarà aquest any a l’Alfàs del Pi, vol ser un moment de trobada entre les dones de tota la comarca i, per això, s'homenatja una dona de cada municipi. L'esdeveniment comptarà també amb actuacions musicals i números de ball.

 

Segons l'alcalde del municipi, Andreu Verdú, «felicite aquesta associació per la seua activitat i el seu paper en la comarca de la Marina Baixa. El reconeixement a la tasca d'Angelita és per a nosaltres un veritable orgull, ja que ella ha estat un referent a seguir per a unes altres dones del municipi», ha conclòs Verdú.

 

Per la seua banda, la regidora d'Igualtat, Pilar Baigorri, ha assenyalat que «l'associacionisme entre dones és encara molt important per fer-nos veure i sentir, ja que encara hi ha moltes reivindicacions que per desgràcia encara necessiten de la força de moltes dones juntes i organitzades».

 

Per assistir a la Gala es pot reservar les entrades telefonant al 605 969 813 o l'adreça de correu electrònic membamb@gmail.com

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 13 de Febrer de 2017