La Vila Joiosa acull la 2a edició de la ‘Lover Cup Beach Volley’

La competició tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de maig a la platja Centre del municipi

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La localitat de la Vila Joiosa acollirà els pròxims dies 19, 20 i 21 de maig la 2a edició de la Lover Cup Beach Volley. La Vila Joiosa i la platja Centre han estat elegits per l'organització per albergar aquest esdeveniment esportiu important. El termini d'inscripció ja és obert i es pot fer a través del web www.loverscup.com.

 

La primera edició va tenir lloc l'any passat a la Manga del Mar Menor a Múrcia i va congregar esportistes amateurs amants del vòlei platja. A més del campionat, que disposa de tots els nivells i categories, es realitzaran un altre tipus de tallers i activitats que busquen la convivència entre els participants i, en tot moment, dinamitzar i utilitzar la platja Centre, desestacionalitzant l'oferta amb nous incentius per atraure, en aquest cas, els amants del vòlei platja.

 

Per a José Ramón Uclés, regidor d'Esports: «Estem agraïts a l'organització de l'esdeveniment per haver-nos escollit; considerem que és bo per a la nostra localitat poder albergar aquest tipus de competicions, ja que, d'una banda, fomentem un esport poc arrelat a la nostra societat i, d’altra banda, promocionem tot el que aquesta terra pot oferir als visitants, tant en l’àmbit turístic, com esportiu».

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 09 de Març de 2017