Les escoles infantils de la Vila Joiosa participen en la III Exposició ‘Bebé Art’

La mostra s'inaugurarà demà, 11 d'abril, a les 18.30 hores, al vestíbul de la Biblioteca Municipal i romandrà fins al pròxim 28 d'abril

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Les escoles infantils de la Vila Joiosa participen per tercer any consecutiu en la realització de l'Exposició Bebé Art, una de les activitats que desenvolupa la Regidoria de Cultura dins el programa «Cultura Passet a Passet». La inauguració d'aquesta mostra serà demà, 11 d'abril, a les 18.30 hores al vestíbul de la Biblioteca Municipal.

 

Des de demà i fins al pròxim 28 d'abril es podran veure les obres pictòriques realitzades pels alumnes de les escoles infantils de la Vila Joiosa. Aquest any el tema proposat ha estat ‘El món infantil i Gloria Fuertes’ per commemorar el centenari del naixement de la cèlebre autora. Els xiquets, mitjançant diferents tècniques artístiques, han elaborat durant tot el mes de març un mural artístic per cada centre que es podrà visitar de dilluns a divendres de 9.00 a 21.00 hores.

 

La regidora de Cultura, M. de los Ángeles Gualde, ha volgut agrair a les escoles infantils de El Cole de Pate, El Trenet, Els Donyets, L'atre trenet, l'Escoleta i Little Town, no només la participació activa, que un any més han demostrat tots els centres, sinó també el resultat obtingut, ja que «la imaginació i l'entusiasme amb què s'han elaborat queda reflectit en el resultat de les obres».

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 10 d’Abril de 2017