El subdirector d'Infraestructures Educatives del Consell visita els terrenys on es construirà el nou CEIP Doctor Esquerdo

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El subdirector d'Infraestructures Educatives del Consell, Jesús García, es va desplaçar ahir la ciutat de la Vila Joiosa per visitar els terrenys en què es construirà el nou CEIP Doctor Esquerdo. García va estar acompanyat d'un dels arquitectes del Consell; l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú; el regidor d'Urbanisme, Jaume Ramis; la regidora d'Educació, M. Ángeles Gualde; el regidor d'Hisenda, Joan Lloret, i el cap d'Urbanisme de la localitat, Alberto Aguilera.

 

Els responsables de la Conselleria van visitar els terrenys i van estudiar les diferents característiques tècniques per elaborar el projecte de construcció del centre educatiu. El solar en el qual des de l'Ajuntament i la Conselleria es contempla la construcció del col·legi és el que està marcat en el PGOU del municipi.

 

«Ajuntament i Conselleria seguim treballant per eliminar els barracons de la Vila Joiosa. El CEIP Doctor Esquerdo es construirà tan prompte com es puga, una vegada es compleisquen tots els tràmits i se salven tots els problemes tècnics que es presenten. El terreny que estava establert és el millor per a això i la visita d'ahir és un pas més, espere que prompte puguem posar data a la construcció del col·legi» ha declarat l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 12 de Maig de 2017