El CEIP Gasparot i el CEEP Secanet mantindran les mateixes unitats el pròxim curs

La Conselleria ha acceptat les al·legacions presentades per l'Ajuntament de la Vila per evitar l'eliminació de les aules anunciades

Facebook logo    Twitter logo

El CEIP Gasparot i el CEEP Secanet mantindran el mateix nombre d'unitats el pròxim curs i no es retiraran una de cada centre, tal com havia indicat la Conselleria d'Educació. La Conselleria ha notificat aquesta decisió a l'Ajuntament de la Vila Joiosa que va presentar al·legacions davant aquesta decisió.

 

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria d'Educació, va reunir el Consell Escolar Municipal de manera extraordinària per tractar aquest tema després de l'anunci del Consell de suprimir una aula en cada un dels centres educatius. Els directors del CEIP Gasparot i el CEEP Secanet van presentar diferents al·legacions a aquesta decisió de la Conselleria que van ser tramitades per l'Ajuntament. Després estudiar-les, la Conselleria s'ha retractat i mantindrà aquestes aules tan necessàries per al municipi.

 

«Quan vam conéixer la notícia que es volien suprimir una unitat al CEIP Gasparot i una altra al CEEP Secanet vam començar a realitzar els tràmits oportuns per evitar-ho juntament amb la direcció d'ambdós centres. Aquestes dues unitats són imprescindibles per a l'educació dels nostres xiquets i ens alegrem que la Conselleria se n'haja adonat i haja rectificat» ha comentat M. Ángeles Gualde, regidora d'Educació.

Notícia publicada el 25 de Maig de 2017