Comencen les festa de la Mare de Déu de Tíscar

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha col·laborat amb la Confraria de la Mare de Déu de Tíscar en la preparació de les activitats commemoratives

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Les festes en commemoració de la Mare de Déu de Tíscar començaran a la Vila Joiosa el pròxim 8 de juny i conclouran l’11 de juny. La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha col·laborat, com tots els anys, amb la Confraria Mare de Déu de Tíscar en la preparació de les activitats commemoratives.

 

El programa d'actes començarà el dia 8 de juny, a les 14.30 hores, amb un dinar benèfic a favor de Cáritas. Ja el dia 9 de juny, a les 19.00 hores es realitzarà un cercavila amb la sortida des de la seu de la Confraria, acompanyats per tots aquells que vulguen vestir-se amb vestit típic andalús, carrosses, cavalls i banda de música. Per finalitzar l'acte, es farà al recinte del mercat ambulant municipal una ofrena floral a la Mare de Déu i se servirà un vi d'honor a tots els assistents. A més, aquest dia tindrà lloc, a les 19.30 hores, un espectacle de ball amb cavalls i a les 21.00 hores la 2a Festa de la Cervesa especial anys 80.

 

El dissabte 10 de juny començarà amb una despertà amb coets a les 9.00 hores, per a tot seguit, cap a les 10.30 hores, tots els veïns que ho desitgen podran participar en una degustació de migas. La Confraria posarà els ingredients i els assistents hauran de demostrar la seua destresa culinària. També al matí, a les 12.30 hores, els nens podran gaudir amb concursos infantils. Els actes continuaran a la nit, cap a les 22.00 hores amb Supersingles des del programa de Televisió de Maria Teresa Campos. A més, sobre la 1 de la matinada, ja de dissabte a diumenge, es realitzarà una xocolatada, seguida d'una discoteca mòbil.

 

L'últim dia, 11 de juny, a les 9.00 hores una altra vegada hi haurà una despertà i a les 12.30 hores, missa Rociera. A continuació, cap a les 14.00 hores, es realitzarà un vi d'honor amb degustació d'olis i aperitius i una discoteca a la carpa festiva, amb això es donarà per finalitzada la festa.

 

La regidora de Festes, Marta Sellés, ha volgut agrair a tots els quesadeños i quesadeñas que cada any porten a la Vila Joiosa seua cultura, tradició i arrelament amb aquesta celebració que ja és tradicional al municipi.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 06 de Juny de 2017