L'IES Marcos Zaragoza tornarà a comptar el pròxim any amb el Cicle d'Instal·lacions de Telecomunicacions

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'IES Marcos Zaragoza de la Vila Joiosa tornarà a comptar amb el grau mitjà en Instal·lacions de Telecomunicacions, pertanyent a la branca d'electricitat i electrònica. Aquest grau va ser eliminat del centre el passat any i s'ha pogut recuperar per al curs 2017-2018.

 

La Conselleria d'Educació ha notificat aquesta setmana a l'Ajuntament l'activació d'aquest cicle formatiu que tindrà una unitat i que amplia l'oferta de formació professional del municipi. Aquesta recuperació per a l'IES Marcos Zaragoza era una demanda del centre.

 

«L'activació de nou d'aquest cicle completa l'oferta de formació professional del Marcos Zaragoza, una oferta àmplia que per llevar aquest cicle obligava els alumnes de la comarca a desplaçar-se a Alacant o Dénia. Aquesta formació portava 10 anys impartint-se en el centre, de manera que les instal·lacions i el professorat estan perfectament preparats per seguir formant totes aquelles persones interessades en aquest cicle» ha comentat M. Ángeles Gualde, regidora d'Educació.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 08 de Juny de 2017