La Vila Joiosa recull els seus 6 banderes blaves

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú; la regidora de Turisme, Marta Selles, i el president del Club Nàutic La Vila, José Antonio Chapa, han acudit aquest matí al Club Nàutic d'Altea a l'acte de lliurament de banderes blaves 2017.

 

La consellera d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián; el secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Julià Álvaro; la vicepresidenta d'ADEAC, Virginia Yuste; el secretari autonòmic de l'Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, i l'alcalde d'Altea, Jaume Llinares, han estat els encarregats de fer entrega d'aquests distintius als diferents ajuntaments i clubs i ports de la Comunitat Valenciana.

 

La Vila compta amb 5 banderes blaves a les platges de Varadero, Centre, la Caleta, Paradís i Bol Nou i una altra que distingeix al seu Club Nàutic. Les banderes blaves és un distintiu atorgat per la Fundació d'Educació Ambiental (FEE) que suposen un reconeixement d’àmbit internacional on s'analitza la qualitat de les aigües, de la platja i dels serveis que s'ofereixen en ella.

 

«L'Ajuntament de la Vila Joiosa realitza anualment un gran esforç per mantenir les cinc banderes blaves, dues d'elles recuperades fa un parell d'anys quan vam entrar el nou Equip de Govern. Des del consistori apostem pel manteniment i per oferir als nostres veïns i visitants els millors serveis per gaudir de les nostres platges. Estem molt orgullosos de la faena que realitzen els treballadors de les diferents regidories per mantenir el nivell de les nostres platges i tornar a recollir aquest important distintiu com són les banderes blaves» ha comentat Marta Sellés, regidora de Turisme i Platges.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 12 de Juny de 2017