La Vila convida la corporació de la Nucia a la final de futbol que disputaran els equips de les dues ciutats

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, i el president del Vila Joiosa CF, Domingo Lloret, han convidat l'alcalde de la Nucia, Bernabé Cano, i a la resta de membres de la corporació municipal al partit de futbol que es disputarà dissabte que ve entre La Vila Joiosa CF i CF La Nucia. Aquesta trobada és el partit de tornada de la promoció d'ascens a Tercera Divisió.

 

Andreu Verdú i Domingo Lloret han remés aquesta carta a l'alcalde i a la corporació en què els convida a compartir amb ells i els regidors vilers «una jornada important per l'esport de les nostres dues ciutats, una data per gaudir d'un espectacle esportiu en un ambient de companyonia i amistat» comenta la missiva. L'alcalde viler i el president del Club exposen també que «després d'una llarga temporada d'esforços, els dos equips mereixerien pujar, encara que només un pot fer-ho».

 

«Esperem, tal com he traslladat a l'alcalde de la Nucia, compartir un gran dia d'esport entre dues ciutats germanes. Estic convençut que, independentment dels resultats, tots gaudirem al costat dels jugadors i l'afició. Espere que l'alcalde, Bernabé Cano, i el seu regidor d'Esports accepten la nostra invitació i poder veure el partit amb ells i la resta de regidors que s'unisquen a aquesta festa esportiva. El nostre regidor d'Esports, José Ramón Uclés, no podrà assistir-hi per un compromís personal, però els desitja molta sort a tots dos equips, especialment al del nostre municipi» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

 

La trobada esportiva tindrà lloc el dissabte 17 de juny a les 19.00 hores a l'estadi del Nou Pla de la Vila Joiosa.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 14 de Juny de 2017