La salut dels ciutadans i l'habitatge social centren els principals acords del Ple de la Vila

La corporació aprova per unanimitat dues mocions per adherir-se a sengles iniciatives per promoure hàbits saludables i dues per fomentar el lloguer d'habitatges socials al municipi

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Les quatre mocions s'han aprovat per unanimitat, en rebre el suport de tots els grups polítics que integren l'Ajuntament de la Vila.

 

D'una banda, el Ple ha aprovat dues iniciatives de l'Equip de Govern per millorar la salut dels veïns de la Vila. Es tracta de l'adhesió a la Xarxa espanyola de ciutats saludables, així com sol·licitar la incorporació del municipi a l'Estratègia de promoció de la salut i prevenció en el Sistema Nacional de Salut (SNS). L'objectiu d'ambdues mocions és mantenir des de l'Ajuntament de la Vila Joiosa una actitud proactiva a l'hora de promoure hàbits saludables entre la població i prevenir malalties.

 

D'una altra banda, també s'ha aprovat per unanimitat dues propostes de l'oposició, relacionades amb la gestió dels habitatges d'ús social a la localitat. En aquest sentit, ha eixit endavant la proposta de crear un Registre municipal d'oferta d'habitatges de protecció pública i un altre de demandants de lloguer social. A més, també s'ha aprovat la proposta de negociar amb el SAREB (Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària) la signatura d'un conveni de col·laboració que faça possible la cessió d'habitatges buits per destinar-los a ús social a la Vila.

 

En aquesta línia, cal destacar, tal com s'ha explicat en el Ple, que des de l'Equip de Govern ja estan explorant noves vies per intentar que part dels habitatges inclosos en el registre del SAREB, com ara immobles que estan a la venda a la localitat, es destinen a lloguer social.

 

Finalment, el Ple també ha donat llum verda a la designació de representants en els consells escolars de centre.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 25 de Gener de 2018