L'alta participació de la 21a Mostra de Cuina Marinera exalta la qualitat del producte marítim i xocolater de la Vila Joiosa

La Mostra tanca amb 1.700 menús servits en els 7 restaurants participants i reflecteix les bones xifres del turisme gastronòmic en la localitat i la garantia de qualitat de la marca ‘La Vila Gastronòmica’

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La vint-i-unena edició de la Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa ha finalitzat i ha posat, un any més, en valor el producte autòcton de la Vila Joiosa. Durant aquesta passada setmana, set dels restaurants més representatius de la Vila (Ca Marta, El Pòsit, Club Nàutic, DRoca, Taverna Tres 14 by Pinet, Zerca de la Mar i Colón 52) han rebut nombrosa clientela disposada a gaudir de l'excepcional cuina dels seus fogons i la qualitat del producte viler.

 

Amb la garantia de qualitat que li atorga la marca ‘La Vila Gastronòmica’, i el mestratge i bon servei dels restaurants, els assistents a aquesta Mostra de Cuina han tingut ocasió de degustar exquisides elaboracions de plats amb producte marítim de la Confraria de Pescadors de la Vila Joiosa, i delicioses postres elaborades amb xocolates i torrons cedits per les empreses locals: Carremi, Chocolates Valor, Chocolates Pérez, Chocolates Marcos Tonda i Chocolates Clavileño.

 

La regidora de Comerç de la Vila Joiosa, Marta Ronda, ressalta que aquesta edició “ha donat continuïtat a la difusió del producte local que es va fer en l'estand de la Vila Joiosa durant la celebració de la fira Alicante Gastronómica”, on també es va publicitar l'esdeveniment culinari de la Mostra durant els dies previs al seu inici. “Aquest esdeveniment, donada la seua magnitud, ha potenciat la difusió de la 21a Mostra de Cuina de la Vila fins al punt que hi ha hagut ple pràcticament en quasi el total de tots els restaurants durant la seua celebració”, assegura l'edila vilera.

 

Les estadístiques que llancen els restaurants participants certifiquen l'alta participació durant l'esdeveniment amb 1.700 menús servits durant la setmana de la seua celebració. Ronda ha agraït a totes les persones que han participat en aquesta edició de Mostra de Cuina a qualsevol nivell, i afirma sentir-se “tan orgullosa” dels equips participants com de l'organització municipal. La regidora vilera conclou anunciant que “prompte hauran novetats i molt positives per a la pròxima edició d'aquest esdeveniment consolidat i estendard de la gastronomia de la Vila Joiosa”.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 04 d’Octubre de 2021