L'Ajuntament de la Vila Joiosa convoca un concurs d'aparadorisme nadalenc entre els comerciants del municipi

Els professionals interessats poden sol·licitar-ne la participació fins al 26 de novembre i les seues propostes seran valorades per un jurat tècnic i un jurat popular.

Facebook logo    Twitter logo
La regidoria de Comerç de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha convocat un concurs d'ornamentació nadalenca d'aparadors, façanes o balcons, on podran participar els establiments detallistes comercials, industrials, d'hostaleria, de restauració i d'allotjament.
 
Els professionals interessats poden sol·licitar la seua participació fins al dia 26 de novembre al departament de Comerç. Els participants hauran de remetre dues fotografies de l'aparador, la façana o el balcó decorat al correu electrònic comercio@villajoyosa.es, fins al 10 de desembre.
 
Un jurat tècnic i un jurat popular seleccionaran les millors decoracions nadalenques. Hi haurà dues categories de premis de cada modalitat i una promou la sostenibilitat. De fet, s'avaluaran amb més puntuació les ornamentacions en què s'utilitzin materials reciclats per aconseguir una decoració més respectuosa amb el medi ambient i també aquelles que tinguen una il·luminació més sostenible. Per això s'estableixen quatre premis: premis al millor aparador i la millor façana o balcó amb decoració nadalenca sostenible, dotats amb 1.200 euros a cadascun; i premis al millor aparador ia la millor façana o balcó amb decoració nadalenca tradicional, guardonats amb 800 euros, respectivament.
 
 
 
La decisió serà decidida entre la proposta del jurat tècnic i les votacions per part de la ciutadania a través de l'aplicació digital Festiva-La Vila, a la qual es podrà accedir mitjançant enllaç a través del web municipal.
 
Les decoracions nadalenques han de romandre exposades a l'establiment des del dia 8 de desembre de 2023 fins al 7 de gener de 2024. La decisió del concurs es farà pública el dia 18 de desembre.

Notícia publicada el 21 de Novembre de 2023