La regidoria d'Agricultura organitza un curs de fitosanitari bàsic adreçat a agricultors

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració amb l'Associació de Joves Agricultors d'Alacant, ASAJA, i pretén millorar la qualificació professional a les activitats agroalimentàries.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
La regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ofereix un curs de fitosanitari bàsic dirigit a agricultors i aficionats al camp per tal que aprenguen a utilitzar els productes adequats per protegir-ne els cultius i hortes. Els productes fitosanitaris són barreges químiques que contenen substàncies actives i altres ingredients per protegir els vegetals i els seus productes d'organismes nocius.
 
Amb aquest curs especialitzat, els assistents aprendran a manipular i aplicar els productes fitosanitaris, seleccionar els dies més adequats per al desenvolupament dels tractaments que requereix cada cultiu, prenent com a referència les previsions meteorològiques, conèixer els riscos per exposició als productes fitosanitaris i les principals mesures de protecció i els criteris i estratègies en l'ús de plaguicides, especialment en la justificació del tractament, la preparació, la barreja i l'aplicació.
 
 
Aquest curs s'impartirà del dia 15 al 20 de gener, en horari de vesprada de dilluns a divendres i dissabte al matí. El curs té un cost de 75 euros i els interessats poden inscriure's al departament d'Agricultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 29 de Novembre de 2023