Els veïns de la Vila Joiosa disposen d'urnes per participar a l'enquesta sobre els problemes de salut que més els preocupen

Els ciutadans estan participant en una enquesta online i a través d'urnes al centre de salut, farmàcies i centres educatius per facilitar la col·laboració de la població fins al 12 de febrer.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
Els veïns de la Vila Joiosa estan participant a l'enquesta que ha llançat l'equip d'infermeria familiar i comunitària del centre de salut L'Almàssera de Tonda per conèixer els problemes de salut que els preocupen més.
A més de disposar del qüestionari de manera online a través de l'enllaç https://forms.gle/8mC8dt9kgeLb9Hod8, disponible al web corporatiu de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, diversos establiments públics i privats del municipi compten amb urnes perquè els ciutadans dipositen les seues enquestes a paper.
 
Els qüestionaris estan disponibles al centre de salut L'Almàssera de Tonda, al consultori auxiliar de la Cala, al centre social Llar del Pensionista i a les farmàcies Wenceslao Ferrando (carrer Pati Fosc, 31), Pilar Orts Laza (carrer Colom , 121), Rodríguez Sandoval (carrer Cervantes, 53), Immaculada Segrelles Lloret (partida L'Ermita, 54) i El Mercat Soler Farmacèutics (avinguda Juan Carlos I, 2).
 
A més, als instituts d'educació secundària Marcos Zaragoza, La Malladeta i Marina Baixa s'està utilitzant una urna dinàmica per recopilar les enquestes que estan realitzant l'alumnat i professorat d'aquests centres, les dades dels quals ajudaran a fer un diagnòstic comunitari paral·lel, focalitzat a la comunitat estudiantil i docent.
 
Aquest procés de recollida d'informació s'està duent a terme amb la col·laboració de la regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de la Vila Joiosa i la plataforma d'atenció comunitària a la Comunitat Valenciana, Xarxa Salut per tal de conèixer directament els problemes de salut que la població considera més importants per fer actuacions concretes i necessàries per part de l'equip d'infermeria comunitària del centre de salut del municipi.
 
Tant l'enquesta online com les enquestes a les diferents localitzacions estaran disponibles fins al dilluns 12 de febrer.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 02 de Febrer de 2024