L'Ajuntament de la Vila Joiosa participa a la XXIII Trobada Comarcal de Dones de la Marina Baixa

Més de 500 dones de la Marina Baixa assistiran a la jornada, que tindrà lloc el divendres 1 de març a La Nucía

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Centenars de dones vileres participaran a la Trobada Comarcal de Dones de la Marina Baixa que es celebrarà el proper divendres 1 de març a La Nucía. El Consell Comarcal per a la Igualtat organitza aquest esdeveniment per commemorar el Dia Internacional de la Dona, que es celebra el 8 de març. La jornada, en què es preveu que hi assisteixin més de 500 dones dels municipis de la Marina Baixa, s'iniciarà a l'Auditori de les Nits, on hi haurà un espai amb berenar i conclourà a l'Auditori de la Mediterrània amb la representació del monòleg “Cita amb la teva sexòloga” de Silvia Pina.

Aquesta activitat va ser una de les tractades ahir a la reunió del Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa, celebrada a La Nucía, a la qual va assistir la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Maite Sánchez. Entre altres assumptes també es van tractar les línies prioritàries d'actuació per continuar impulsant accions eficaces en matèria digualtat d'oportunitats en els diferents àmbits d'intervenció a nivell municipal i comarcal per als propers mesos de febrer i març.

Les interessades a assistir a aquesta trobada poden inscriure's i recollir els tiquets de la invitació al Departament d'Igualtat del centre social Llar del Pensionista a partir del 15 de febrer.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 06 de Febrer de 2024