L'Ajuntament de la Vila Joiosa signa un conveni amb l'IES La Malladeta perquè el seu alumnat col·labore en les tasques de manteniment de parcs i jardins del municipi

L'alumnat dels cicles formatius de grau mitjà de Jardineria i Floristeria i de grau superior de Paisatgisme i Medi Rural realitzarà la formació pràctica juntament amb els operaris municipals a les zones verdes de la localitat.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
L'Alcalde Marcos Zaragoza ha signat un conveni de col·laboració amb l'institut d'educació secundària La Malladeta per desenvolupar un projecte d'aprenentatge servei amb l'alumnat dels cicles formatius de grau mitjà de Jardineria i Floristeria i de grau superior de Paisatgisme i Medi Rural imparteixen al centre educatiu.
 
L'objectiu d'aquest acord és que l'alumnat realitze les pràctiques formatives d'aquests cicles als diferents jardins i espais públics del municipi on durà a terme tasques de cura, manteniment i restauració de les zones verdes, així com la decoració floral en dates puntuals.
Gràcies a esta formació pràctica, l'alumnat adquirirà experiència i coneixements específics sobre la cura dels parcs i jardins i també col·laborarà amb els operaris del departament d'Escena Urbana en activitats com ara la reforestació de paratges naturals, com la recent organitzada a La Malladeta amb motiu del Dia de l'Arbre, així com la participació a l'esdeveniment “Posa't guapa” que organitza el consistori.
 
Per al desenvolupament d'estes pràctiques formatives, que es faran en horari lectiu i amb la presència del professorat, l'Ajuntament de la Vila Joiosa cedeix l'ús de vehicles i eines, així com de l'hivernacle del departament de Serveis Tècnics, ubicat a la finca La Barbera.
 
L'alcalde Marcos Zaragoza exposa que este és un exemple més de l'aposta d'aquest equip de govern per promoure la formació professional i l'ocupació entre els joves. Zaragoza ha signat el document de col·laboració amb la directora de l'IES La Malladeta, Maria del Carme Marco Rivero, a l'acte del qual també hi han assistit la regidora d'Educació, Marisa Mingot, i la regidora d'Escena Urbana, Ana Alcázar.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 07 de Febrer de 2024