L'equip de govern local proposarà al ple aprovar l'estratègia de mobilitat del municipi

Està en marxa una enquesta online per tal de conèixer els hàbits de transport de la ciutadania per elaborar el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de la Vila Joiosa

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'equip de govern local ha presentat avui en comissió informativa de l'estratègia de mobilitat de la Vila Joiosa, el document de la qual serà proposat a la seva aprovació al ple corresponent al mes de febrer, convocat per dijous que ve. El regidor de Urbanisme, Pedro Ramis, explica que “actualment estem redactant el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de la Vila Joiosa i resulta convenient conèixer els hàbits de transport i mobilitat dels nostres veïns, així com disposar d’un document estratègic que ens orienti en la priorització de les actuacions per a la millora de la mobilitat”.

Per això, per una banda, el departament d'Urbanisme ha llançat un qüestionari en línia, amb què es pretén comptar amb la participació ciutadana en el disseny del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). Amb aquesta enquesta es vol recopilar informació sobre els hàbits i el comportament dels vilers en matèria de transport i mobilitat, així com conèixer les seves propostes respecte a l'estat actual de la mobilitat i accessibilitat. L'enquesta estarà disponible fins al 25 de març a la web corporativa de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ia través de l'enllaç: https://forms.gle/kHypx97F5FaQpLrs5 .

D'altra banda, l'equip de govern local ha presentat l'estratègia de mobilitat. document conté les propostes i actuacions prioritàries, des de la perspectiva de la sostenibilitat i la reducció d'emissions contaminants, que s'aplicaran durant el període restant fins que s'aprovi el PMUS de manera definitiva.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 08 de Febrer de 2024