El secretari autonòmic d'Habitatge, Sebastián Fernández, es reuneix amb l'Alcalde Marcos Zaragoza per iniciar accions conjuntes que promoguen l'habitatge públic a la Vila Joiosa

La Vicepresidència Segona de la Generalitat i l'Ajuntament de la Vila Joiosa valoren les condicions de sòl públic disponible per posar en marxa nous projectes d'habitatge públic.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
L'Alcalde Marcos Zaragoza s'ha reunit este matí amb el secretari autonòmic d'habitatge, Sebastián Fernández. Fernández ha visitat la Vila Joiosa per interessar-se per la situació de l'habitatge al municipi. L'alcalde li ha explicat els problemes d'accés a l'habitatge existents a la Vila Joiosa i la necessitat urgent d'afrontar-los decididament a través de recursos municipals i autonòmics.
 
Per la seua, Fernández ha presentat a l'Alcalde les diverses opcions que ofereix la conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge per promoure la construcció d'habitatge públic i facilitar l'accés a tots els col·lectius socials. També us ha explicat els plans d'ajuda d'accés a l'habitatge i la promoció d'habitatges socials dirigits a col·lectius, com ara els joves. Tots dos han estat valorant les possibles parcel·les i les condicions de sòl públic on es pot construir habitatge públic a la localitat. D'aquesta manera, han analitzat les possibles accions conjuntes que permeten impulsar la promoció de vivenda pública.
 
L'Alcalde Marcos Zaragoza afirma que "Villajoyosa té un important problema d'accés a l'habitatge i treballarem amb el govern valencià per marcar objectius a curt i mitjà termini i avançar en les polítiques d'habitatge".
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 09 de Febrer de 2024