L'Ajuntament de la Vila Joiosa acull un curs de formació sobre l'ús i les funcions del certificat digital i la clau permanent

El taller, amb què s'aprendrà a realitzar gestions administratives en línia, s'impartirà gratuïtament el dimarts 20 de febrer al centre multiusos de La Cala.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
L'Ajuntament de la Vila Joiosa ofereix un curs de formació sobre l'ús i les funcions del certificat digital i la clau permanent. L'objectiu és facilitar a la ciutadania que aprenga a fer gestions administratives de manera online.
 
 
Al taller s'oferirà els coneixements i habilitats necessàries per obtenir i utilitzar el certificat digital i la clau permanent, eines imprescindibles per realitzar gestions amb qualsevol administració pública.
 
 
Els assistents també coneixeran tots els serveis disponibles que ofereix l'administració electrònica i cóm es poden utilitzar aplicacions digitals per accedir o gestionar informació des dels dispositius mòbils.
 
 
 
El curs, que s'adreça a tots els públics, s'impartirà al centre multiusos de La Cala el proper dimarts 20 de febrer a les 10.30 hores. Els interessats es poden inscriure de manera gratuïta a través de l'email pacteocupacionalmarinabaixa@gmail.com.
 
 
 
Aquest taller "L'administració a prop teu" forma part del Pla del Ministeri de Política Territorial juntament amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i pretén apropar als ciutadans els serveis que ofereix l'Administració General de l'Estat a través de l'Administració electrònica.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 16 de Febrer de 2024