La Vila Joiosa acull este cap de setmana un seminari per a la formació de binomis canins

En el curs podran participar tant agents de les forces de seguretat de l'Estat com aficionats o amants dels gossos que vulguen aprendre a ensinistrar els seus companys canins.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
L'Ajuntament de la Vila Joiosa acull este cap de setmana un seminari per a la formació de binomis canins. A les jornades, que s'organitzaran a l'aula de la natura, al costat del pantà del riu Amadorio, els participants aprendran diverses tècniques i sistemes de treball adaptats als gossos.
 
Este curs, que organitza la Policia Local de la Vila Joiosa, està dirigit tant als agents de les forces i cossos de seguretat de l'Estat com a aquells que volen iniciar-se o simplement conèixer una mica més sobre la importància de la tasca que exerceixen els gossos a tasques de protecció civil.
 
El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaime Santamaría, explica que “en este seminari es coneixerà la psicologia de l'aprenentatge del gos, cóm són les conductes depenent del moment i cóm se li han de comunicar els fets. A més, s'aprendran eines de treball amb el gos en base a la tasca que aquest realitzarà en un moment determinat.”
 
Els interessats a participar-hi poden inscriure's a través de correu electrònic (carloscl.adiestradorcanino@gmail.com) o trucat al telèfon 657207195.
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 20 de Febrer de 2024