El vicealmirall de l'Armada, Enrique Torres, i el Comandant Naval d'Alacant, Joaquín Vegara, visiten Vilamuseu

L'Alcalde Marcos Zaragoza rep els alts càrrecs de l'Armada, que s'han interessat pel patrimoni subaquàtic de la Vila Joiosa, així com pels treballs de recerca sobre el restes Bou Ferrer.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
El vicealmirall de l'Armada Espanyola i director de l'Institut d'Història i Cultura Naval, Enrique Torres, el Comandant Naval d'Alacant, Joaquín Vegara, i el tinent de navili Francisco Zaragoza, han visitat aquest matí Vilamuseu. A la visita, en què també ha participat el president de la Fundació Frax, Matías Pérez Such, s'han interessat per conèixer el patrimoni subaquàtic de la Vila Joiosa.
 
L'Alcalde Marcos Zaragoza ha saludat els alts càrrecs de l'Armada, que han realitzat la visita, acompanyats pel regidor de Seguretat Ciutadana, Jaime Santamaría, la regidora de Cultura, Marisa Mingot, i el director de Vilamuseu, Antonio Espinosa. La comitiva ha recorregut les diverses sales d'exposició del museu, a més de conèixer més detalladament la sala de navegació antiga, dedicada al naufragi del restes romà Bou Ferrer, així com el laboratori de tractament de material subaquàtic.
 
Aquesta visita és fruit de l'acord de col·laboració que l'Alcalde Marcos Zaragoza i el Comandant Naval d'Alacant, Joaquín Vegara, van pactar en la primera trobada al mes de setembre. Totes dues institucions treballen de manera col·laborativa en matèria de protecció mediambiental i del patrimoni arqueològic subaquàtic.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 22 de Març de 2024