L'Iberia Motor Fest reuneix milers d'aficionats al motor de tota Espanya al parc de l'Antoneta

Exhibicions de cotxes americans i motos de diferents estils, concerts de rock and roll i diverses activitats han submergit els assistents en un autèntic ambient moter a la vora de la mar.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
Milers d'aficionats de diverses ciutats d'Espanya s'han reunit aquest cap de setmana a l'Iberia Motor Fest. Concentracions de motos de diferents estils i èpoques i de cotxes americans, exhibicions, competicions de so de motors, parades de venda de roba i complements, foodtrucks i música de rock and roll han aconseguit convertir el parc de l'Antoneta en un autèntic escenari moter.
 
A més, el públic va poder gaudir de l'exposició del camió Harley Davidson, i de l'experiència de conduir els últims models d'aquesta marca.
 
El festival arrencava divendres amb sessions de música a càrrec de djs, tapes i una biker party. Dissabte, els assistents van vibrar amb els rugits dels motors als concursos de so de motor de cotxes americans i les passades Stunt, en què els aficionats van cremar roda. També es va celebrar la Red Bull party i el VI aniversari del club Indian Motorcycle Riders Groups d'Alacant, on es van presentar les noves Indian del 2024. A la vesprada, les motos i cotxes americans participants van desfilar pels carrers de la Vila Joiosa, sorprenent els veïns amb els seus atrevits models. A la nit, va arribar la música en directe amb l'actuació de Carlos Segarra, el cantant de Los Rebeldes, i els grups Doctor Infierno i Tribut a ACDC. Diumenge, han continuat les sessions de música amb dj fins a la vesprada.
 
 
El regidor d'Esports, Peyo Lloret, destaca que "esta primera edició de l'Iberia Motor Fest a la Vila Joiosa ha resultat un gran èxit, ja que ens han visitat aficionats de clubs de moltes ciutats d'Espanya, a més de nombrós públic que s'ha acostat a veure les exhibicions dels cotxes i les motos i gaudir d'un amè ambient, amb actuacions en directe i parades de venda”.
 
Al festival s'han concentrat clubs de diverses localitzacions d'Espanya, amb motos de diferents marques i models com Indian Motorcycle, Harley Davison, Royal Enfield, Honda, Yamaha, Vespa, Montesa i Ossa, entre d'altres, així com amb cotxes americans.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 24 de Març de 2024