"Dia de la Mona" 1 d'abril en el Parc de la Barbera dels *Aragones.

La jornada comptarà amb diverses activitats dirigides i adaptades per a tots els públics l'1 d'abril, dilluns de Pasqua.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
El dia 1 d'abril la Casa de la Joventut organitza el Dia de la Mona al parc La Barbera de la Vila Joiosa.
 
La jornada comptarà amb diverses activitats dirigides i adaptades per a tots els públics i per a això comptarem amb la col·laboració de l'Associació Razia de la Vila Joiosa.
 
El dia de la Mona posa el punt final més dolç de la Setmana Santa. Sens dubte, el preferit de xiquets i no tan xiquets.
 
Es podrà gaudir d'activitats a l'aire lliure al matí de 10.00 a 14.00 h., com a tir amb arc , Soft Combat, taller de pintura d'ous de pasqua i jocs de taula.
 
A la vesprada de 16.00 a 20.30 h. No podeu perdre-us l'Escape Room “ El laboratori del Dr. Floreau”
 
L'Escape Room estarà ambientat en una temàtica de tall científic.
 
 
"Heu despertat en una cambra obscura i no sabeu on esteu. L'últim que recordeu és que el vostre metge, el Dr. Floreau , us va dir que patíeu una estranya malaltia i us va donar alguna cosa per a beure , després la vostra memòria està borrosa... Sentiu que alguna cosa no va bé, i si no descobriu prompte què és, tal vegada ja no té capellà "
 
L'Escape Room serà per a grups d'entre 3 i 6 persones (a partir de 12 anys d'edat), i per a participar heu d'inscriure-us prèviament en el següent enllaç:
https://docs.google.com/.../1QYgBdl9GSCPzWCLAp4V2.../edit...
 
És un dia de convivència entre familiars, amics i veïns de la Vila i de menjar-se la mona en companyia que embolica al Dilluns de Pasqua, tal com es feia en èpoques passades, conclou l'edil de Joventut de la Vila Joiosa, Carlos Soler.
 
 
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 25 de Març de 2024