L'Ajuntament de la Vila Joiosa celebra el Dia de la Mona amb una jornada d'activitats al parc de la Barbera

El proper 1 d'abril, Dilluns de Pasqua, grans i menuts podreu gaudir d'una gran varietat d'activitats a l'aire lliure i al llarg de tot el dia.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa organitzarà una jornada d'activitats per a tots els públics per celebrar el Dia de la Mona. El proper 1 d'abril, Dilluns de Pasqua, s'organitzaran al llarg de tot el dia diversos jocs i tallers al parc de la Barbera dels Aragonés.
 
Al matí, s'oferiran activitats a l'aire lliure, com ara tir amb arc, soft combat, sessions de jocs de taula i un taller on els participants pintaran de manera personalitzada els ous de pasqua.
 
Per a aquells que els agraden les aventures i busquen un desafiament més intel·lectual, a la vesprada s'organitzarà una sessió d'Escape Room “El laboratori del doctor Floreau”. Serà una experiència divertida en què els participants hauran de resoldre endevinalles i desxifrar enigmes en equip per escapar-se abans que s'esgote el temps. Les sessions d'Escape Room s'organitzaran en grups d'entre 3 i 6 persones a partir de 12 anys i cal una inscripció prèvia.
 
El regidor de Joventut, Carlos Soler, explica que “el dia de la mona sempre ha estat un costum eixir a berenar amb amics o família i gaudir d'un dia a l'aire lliure, per això amb aquesta jornada volem oferir activitats perquè tota la família puga gaudir aquest dia festiu i no perdre les tradicions”.
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 26 de Març de 2024