L'alumnat de l'IES La Malladeta celebra el Dia Mundial de l'Aigua amb una jornada de recollida de residus al llit del riu Amadorio

Els participants van retirar més de 50 quilograms de residus, entre els quals destaquen envasos de plàstic i de vidre.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
Alumnat del primer curs de l'ESO de l'institut d'educació secundària La Malladeta ha participat en una jornada de recollida de residus i neteja del llit del riu Amadorio amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua. Aquesta iniciativa mediambiental forma part del projecte "Libera, units contra les escombraries" que promou l'organització sense ànim de lucre Ecoembes i que pretén aturar les conseqüències dels residus dipositats en espais naturals.
 
En les tasques de neteja, també hi van col·laborar voluntaris de Creu Roja. Al tram del llit del riu en què van actuar els participants, des del pont de Cervantes fins a la desembocadura del riu, es van recollir al voltant de 50 quilograms de residus. Entre les deixalles recopilades destaquen envasos de plàstic i de vidre.
 
El regidor de Medi Ambient, Carlos Soler, ha explicat que aquesta iniciativa també serveix per conscienciar els adolescents sobre la importància de protegir i cuidar l'entorn natural i rebutjar de manera correcta els residus domèstics que generem diàriament. Així mateix, ha anunciat que, des de la regidoria de Medi Ambient, es té previst organitzar més jornades de neteja i recollida de residus a les platges ia les zones forestals del municipi.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 28 de Març de 2024