L'Alcalde Marcos Zaragoza assisteix a l'acte de presentació del Pla Viu que impulsa la construcció d'habitatges públics per part de la Generalitat Valenciana

Demà, dimecres, la vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, visitarà la parcel·la de la Vila Joiosa que es destinarà a la construcció dels habitatges socials i la residència Santa Marta.

Imagen que acompaña la notícia
L'Alcalde Marcos Zaragoza ha assistit aquest matí a l'acte de presentació del Pla Viu Comunitat Valenciana que s'ha celebrat al Palau de la Generalitat, a València.
 
El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha presentat aquesta iniciativa que pretén construir 10.000 nous habitatges socials en règim de venda i lloguer durant aquesta legislatura per tal de donar resposta a una necessitat de milers de joves i famílies de la Comunitat. La Vila Joiosa forma part d'aquest pla amb la construcció de 33 habitatges socials destinats a lloguer assequible en una parcel·la municipal, localitzada al PP-23, al costat del col·legi públic Gasparot. De fet, demà dimecres, la vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, visitarà la Vila Joiosa per conèixer de primera mà aquesta parcel·la de 3.734'60 metres quadrats, la cessió de la qual a la Generalitat Valenciana serà efectiva el proper dia 12 dabril amb la seva aprovació per la Junta de Govern Local.
L'Alcalde Marcos Zaragoza s'ha mostrat molt satisfet que el govern autonòmic hagi incorporat la Vila Joiosa en aquest pla “tan necessari per la Vila Joiosa, ja que una de les nostres prioritats és fomentar l'accés a l'habitatge, per la qual cosa hem treballat des de l'inici de la legislatura per aconseguir aquest objectiu social”.
 
El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha signat amb la presidenta de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Rocío Cortés, el conveni de col·laboració per a l'impuls de la promoció d'habitatges de protecció pública a terra de les administracions locals . Mazón ha afirmat que "aquesta és la legislatura de l'habitatge i desenvoluparem aquesta iniciativa ambiciosa i necessària en col·laboració amb ajuntaments i el sector privat per complir amb els nostres ciutadans i amb una necessitat social desatesa durant els vuit anys de govern de Ximo Puig" .

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 02 d’Abril de 2024