El parc infantil de la zona del Gasparot ja està adaptat per als xiquets i xiquetes amb TEA

Aquest és una de les iniciatives que forma part del projecte d'adaptació de les àrees d'oci públiques per tal de garantir la inclusió social dels ciutadans.

Imagen que acompaña la notícia
Els operaris de la regidoria d'Escena Urbana han instal·lat al parc infantil de la zona del Gasparot un perímetre de seguretat al voltant d'aquest recinte públic amb l'objectiu que els xiquets i xiquetes que pateixen el trastorn de l'espectre autista puguen jugar amb total seguretat i tranquil·litat .
 
El projecte d'adaptació dels parcs infantils està impulsat per les regidories d'Escena Urbana; Benestar Social, Igualtat i Sanitat; i de Seguretat Ciutadana per tal de millorar el benestar i la qualitat de vida dels xiquets i xiquetes del municipi, així com de garantir-ne la seguretat a les zones recreatives públiques i oferir la màxima tranquil·litat als seus ciutadans.
 
En el cas del parc infantil del Gasparot, s'hi ha instal·lat una tanca protectora que permet limitar la zona de jocs per tal de garantir el control dels usuaris.
 
La regidora de Serveis Socials i Igualtat, Maite Sánchez, afirma que “el nostre objectiu és aconseguir que els parcs infantils siguen llocs acollidors i segurs per a tots els xiquets i xiquetes, on puguen gaudir del joc i de la interacció, independentment de les seues necessitats, per el que seguim valorant les possibilitats de cada parc infantil del municipi per millorar l'experiència d'aquests menuts i garantir seguretat i tranquil·litat a les famílies”.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 15 de Maig de 2024