L´Ajuntament de la Vila Joiosa ofereix un servei gratuït d´autobús per accedir a la platja centre durant este estiu

Esta llançadera realitzarà de manera continuada el trajecte circular entre l'avinguda del País Valencià i la platja centre durant el període del 21 de juny al 15 de setembre.

Imagen que acompaña la notícia
L´Ajuntament de la Vila Joiosa ofereix un servei gratuït d´autobús urbà per accedir a la platja centre durant este estiu. Des del 21 de juny i fins al 15 de setembre, els veïns disposaran d'una llançadera que farà el recorregut de manera contínua i circular durant tot el dia amb què podran baixar a la platja i pujar al centre urbà còmodament durant la temporada estival. El trajecte circular recorrerà, des de l'avinguda del País Valencià, baixarà per l'avinguda Varadero i continuarà per l'avinguda del Port, en direcció a Alacant, per pujar pel carrer Censal fins arribar de nou a l'avinguda del País Valencià. Els usuaris podran accedir a la llançadera a la parada d'autobús ubicada a l'avinguda del País Valencià, 20, i a la platja centre, davant de l'hotel Allon. Es calcula que la freqüència a cada parada serà de 15 minuts aproximadament.
 
L'Alcalde Marcos Zaragoza ha assenyalat que "amb aquest servei gratuït garantim l'accessibilitat de tots els veïns i turistes per traslladar-se a la platja centre". Zaragoza ha explicat que aquesta llançadera suplirà el servei accessible que oferien les rampes mecàniques instal·lades al parc Censal. “El parc Censal està en obres i, a més, hem començat un projecte de renovació de les rampes mecàniques, que no incloïa el projecte de rehabilitació del parc, i que hem considerat important incorporar ara que s'està executant les obres, ja que les rampes mecàniques estan molt deteriorades davant l'enorme manca de manteniment durant aquests darrers anys”.
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 11 de Juny de 2024