Jaime Lloret, elegit alcalde de la Vila Joiosa

Jaime Lloret ha estat l’únic candidat que s’ha presentat per ser votat i designat com a màxima autoritat local

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notíciaEl Ple de l’Ajuntament de la Vila Joiosa ha aprovat hui, dissabte 11 de juny, en sessió extraordinària la candidatura de Jaume Lloret com a alcalde de la Vila Joiosa. El Ple de constitució de la corporació i d’elecció d’alcalde ha tingut lloc a les 12.00 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament, en una sessió en la qual tots i cada un dels 21 regidors que conformen la nova corporació municipal han jurat el seu càrrec sobre la Constitució.

Una vegada que els 21 regidors han jurat el seu càrrec s’ha procedit a la votació a mà alçada per escollir alcalde, en què ha estat designat Jaume Lloret.

La composició de la nova corporació municipal és la següent: Partit Popular (11 regidors); PSOE (5); EU (3) i Gent per la Vila (2). En el Ple de constitució de la corporació municipal i d’elecció d’alcalde, Jaime Lloret ha estat l’únic de tots els candidats que van concórrer com a cap de llista per part dels diferents partits polítics a les eleccions del 22M que s’ha postulat com a alcalde i ha presentat la seva candidatura.

Prèviament a la jura de càrrecs i votació, s’ha constituït la Mesa presidencial formada pel secretari de l’Ajuntament i els regidors de major i de menor edat de la corporació municipal, Gaspar Lloret i María Ángeles Gualde, respectivament. Després de l’elecció de Jaume Lloret, s’ha lliurat a l’Alcalde de la vara de comandament i, posteriorment, l’alcalde ha pronunciat el seu discurs d’investidura.

En el seu discurs, Jaime Lloret ha exposat quines són les directrius de la seva política per a la legislatura 2011-2015: ’Aquesta legislatura serà una etapa nova i diferent perquè ha canviat substancialment la composició de la corporació municipal, els ciutadans han manifestat a les urnes clarament que volen un govern fort del PP i una oposició diferent. Per això, esperem que les relacions entre tots els partits polítics es normalitzen en la nova legislatura, perquè en el Partit Popular volem treballar tots junts per ser els primers a sortir de la crisi ’, ha destacat Jaime Lloret.

Pel que fa a nova corporació municipal, Jaime Lloret ha recalcat que són fins a 10 els nous regidors que mai abans ho han estat, el que significa una renovació del 50 % en la composició d’aquesta corporació, amb tot el que això pot i ha d’apuntar. ’Aquesta renovació ens donarà a tots l’ocasió de començar un periple de quatre anys des de la perspectiva de noves i esperançades possibilitats’, ha afegit.

Jaime Lloret ha afegit: ’Estic segur que per lluitar contra l’atur que ha generat la crisi en què estem sumits, tots els partits ens posarem d’acord a la Vila, també estic segur que, en la mesura del possible, tots els partits polítics se sumen a la recuperació econòmica i al projecte assossegat de ciutat que té el PP ’.

’Estic segur també que el PP serà capaç d’acollir i d’aprovar propostes sorgides de l’oposició, de la mateixa manera que estic segur que l’oposició donarà suport propostes populars’, ha afegit.

Jaime Lloret ha recalcat que en els assumptes transcendentals per al poble buscarà el consens dels tres partits de l’oposició (PSOE, EU i Gent per la Vila) per treballar junts en benefici de la Vila.

L’alcalde de la Vila ha afegit que ’estic convençut que les 21 persones que avui assumim la responsabilitat de representar al nostre poble sabrem estar a l’altura que les circumstàncies reclamen, i sabrem unir esforços per resoldre els problemes presents i futurs, com demana la ciutadania sobirana ’.

’Sabem, som perfectament conscients, que l’actual situació econòmica requereix polítiques de contenció de la despesa i d’optimització de recursos. Per això estic segur que som tots, independentment de la formació política a la qual representem, els que ens esforçarem per treure endavant qualsevol iniciativa que considerem viable i beneficiosa per a la nostra ciutat ’, ha afegit.

’Des del Partit Popular, seguirem esforçant-nos i treballant bé, per i per a la ciutat, els vilers ens han demanat a les urnes que continuem fent les coses bones que sabem fer, sense caure en els errors del passat’, ha afegit Jaume Lloret.

’Sabem que els ciutadans volen que els escoltem i atenguem i tenim el ferm compromís de bolcar en el dia a dia, en la gestió dels assumptes diaris que concerneixen a la majoria per atendre i resoldre les necessitats de tots i cadascun dels ciutadans, de tots i cadascun dels barris. No estem en temps de bonança econòmica i per això, no estem en temps d’emprendre grans projectes, però, en cap cas, anem a descuidar l’atenció i gestió de les demandes dels nostres ciutadans’, ha conclòs Jaume Lloret.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 11 de Juny de 2011