La Vila Joiosa recicla un 25 % més d'envasos i cartó

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La localitat de la Vila Joiosa ha registrat un augment del 25 % en el reciclatge d'envasos lleugers i cartó, segons les xifres obtingudes per la Regidoria de Neteja Urbana de la recollida en els contenidors instal·lats per a aquest fi a la via pública.

 

Durant l'any 2016 es van recollir 264.430 quilos d'envasos lleugers a la localitat, la qual cosa suposa un 13 % més que l'any anterior. El reciclatge de cartó, per la seua banda, ha augmentat un 34 % respecte a 2015, ja que s'han registrat 388.177 quilos davantdels 288.340 del període anterior.

 

La Regidoria de Neteja Urbana va iniciar l'any passat una recollida extra de residus a les vesprades per evitar que s'amuntegaren al costat dels contenidors. «Els veïns van sol·licitar aquest reforç, ja que en ocasions els contenidors estaven plens, el que dificultava la tasca de reciclatge» ha comentat Jaume Ramis.

 

«La Vila Joiosa és un poble conscienciat amb el respecte al medi ambient i amb la importància del reciclatge de residus, com es pot veure en les xifres d'aquest any. Voldria agrair els ciutadans que separen les escombreries i reciclen; encara queda molta faena per fer i per conscienciar la població de la importància del reciclatge, per això estem organitzant noves accions; però estem molt orgullosos de veure com, poc a poc, les xifres augmenten i ens convertim en una localitat més sostenible» ha comentat Jaume Ramis, regidor de Neteja Urbana.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 22 de Febrer de 2017