La Regidoria d'Esports organitza una xerrada sobre educació parental i èxit en l'esport

La conferència tindrà lloc el dia 24 de març, a les 20.00 hores, a l'Auditori del Centre Social Llar del Pensionista

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha organitzat per al pròxim 24 de març, a les 20.00 hores, una xerrada sota el títol «Educació parental i èxit en l'esport». La conferència tindrà lloc a l'Auditori del Centre Social Llar del Pensionista.

 

El ponent d'aquesta jornada serà Higinio González-García, llicenciat en Psicopedagogia, Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i estudiant de doctorat a la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

 

L'esport, com un àmbit més, rep una gran influència per part dels pares i els estudis científics mostren aquesta evidència. Per això, l'objectiu d'aquesta xerrada és aclarir les pràctiques educatives parentals que es relacionen amb un major rendiment en l'esport.

 

Per al regidor d'Esports, José Ramón Uclés, «els pares juguen un paper fonamental en el desenvolupament psicosocial dels seus fills i influeixen en tots els àmbits de la seua vida i, per descomptat, en l'esport; per això, volem contribuir a fomentar les bones pràctiques dels pares perquè siguen bones influències per als seus fills».

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 17 de Març de 2017