400 escolars de la Vila coneixen el cicle de l'aigua amb la representació teatral 'La gota viatgera'

Aquest teatre, organitzat per Hidraqua, commemora el Dia Mundial de l'Aigua que se celebra demà 22 de març

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Els alumnes de tercer de primària dels centres escolars de la Vila Joiosa han commemorat hui el Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra demà, amb una representació teatral organitzada per l'empresa Hidraqua amb la col·laboració de les regidories d'Educació i Medi Ambient. La gota viatgera ha estat representada a la Llar de Pensionista en dos torns diferents.

 

La gota viatgera és un espectacle en què dos simpàtics professors han anat relatant la vida d'una gota d'aigua, per mostrar així tot el cicle hídric, natural i urbà als escolars que participen activament. Els xiquets han conegut les diverses fases per les quals passa l'aigua des que plou fins que arriba a les cases per a ser consumida i com després és depurada per a usos agrícoles, bombers, etc.

 

L'obra, a més, ha servit per conscienciar els xiquets de la importància de preservar aquest recurs natural i no malgastar-lo, així com evitar-ne la contaminació i mal ús. «Aquest tipus de representacions permeten, d'una forma divertida, reforçar el que s'ha après a l'escola i conscienciar els xiquets de la importància de preservar l'aigua» ha comentat M. Ángeles Gualde, regidora d'Educació.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 21 de Març de 2017