Esports destina 207.500 euros als convenis de col·laboració amb les entitats esportives del municipi

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa destinarà 207.500 euros als convenis de col·laboració amb les entitats esportives del municipi per a aquesta temporada. En total, seran 20 els clubs beneficiats d'aquests acords que tenen com a objecte el foment i el desenvolupament de la pràctica esportiva.

 

L'Ajuntament ha augmentat aquest any la partida pressupostària destinada a aquest fi en 11.000 euros més que l'any passat. Les diferents entitats esportives que rebran aquestes subvencions es comprometen a destinar els diners a difondre la pràctica de l'esport que representen, l'organització de cursos, activitats esportives i campionats. Totes les entitats hauran de presentar una memòria d'activitats a final d'any a la Regidoria d'Esports.

 

Les 20 entitats que han subscrit aquest conveni són: la Fundació Esportiva La Vila Joiosa de la Comunitat Valenciana, el Club de Bàsquet La Vila, el Club de Pilota La Vila, el Club Ciclista Aitana, el Club de Rugbi La Vila, el Club Karate La Vila, el Club d'Arquers del Zen, La Vila Joiosa Club de Tennis, el Club de Futbol Atlético Jonense, el Club Handbol La Vila, el Club Nàutic La Vila, el Club Esportiu La Vila Futbol Sala, el Club d'Escacs La Vila , el Club GTM Dos Rodes, el Club d'Atletisme-Triatló La Vila, el Club de Tennis Taula La Vila Joiosa, el Club Kumgang La Vila, el Club de Gimnàstica Rítmica La Vila, l'Associació Ornitològica Marina Baixa, el Club d 'Escacs La Vila i el Club Ciclista La Vila Joiosa.

 

«Una any més, a través de la Regidoria d'Esport, hem signat el conveni de col·laboració amb les diferents entitats esportives de la localitat per a continuar amb la nostra tasca de suport a l'esport en totes les seues categories. Aquest any hem incrementant el pressupost d'alguns dels clubs, ja que per la seva activitat era necessari un major finançament. Seguirem treballant al costat de les entitats esportives per seguir sent planter de grans esportistes i contribuir a fer de l'esport una forma de vida entre els nostres ciutadans» ha comentat José Ramón Uclés, regidor d'Esports.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 08 de Maig de 2017