L'Ajuntament de la Vila tramita la llicència d'obres per al CEIP Gasparot, pas previ per a la licitació

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha començat, a sol·licitud de la Conselleria d'Educació, els tràmits per a la concessió de la llicència d'obres i l'emissió del certificat de compatibilitat urbanística per a la construcció del CEIP Gasparot. Aquest és el pas previ a la licitació de les obres.

 

La Conselleria d'Educació ha remès un escrit al consistori sol·licitant la concessió de la llicència d'obres i edificació i el certificat corresponent de compatibilitat urbanística, ja que el projecte bàsic de l'obra de construcció del col·legi ja ha estat supervisat i té la conformitat del Servei d'Infraestructures Educatives de la dita Conselleria.

 

Els tràmits a realitzar per l'Ajuntament es demoraran tan sols uns dies i una vegada remesos a Conselleria aquesta iniciarà el procés per a licitar l'obra. El nou CEIP Gasparot comptarà, una vegada finalitzada la seva construcció, amb 6 unitats d'educació infantil, 12 unitats d'educació primària, un menjador per a 360 alumnes en dos torns i un gimnàs.

 

«La construcció del nou CEIP Gasparot està cada vegada més a prop amb la tramitació de la llicència i el certificat que ens ha sol·licitat Conselleria; l'Ajuntament ja ha donat tots els passos necessaris. El pròxim serà que la licitació de l'obra, que esperem no es demori molt, perquè com més prompte els nostres xiquets puguen tindre un nou col·legi, una cosa que portem treballant des que vam entrar a governar» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la localitat.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 10 de Maig de 2017