La Regidoria de Joventut i Dog Paw organitzen unes jornades noves sobre educació canina

Aquest projecte pretén educar els cans per tal de millorar la seua conducta en l'àmbit social

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, en col·laboració amb Dog Paw, ha organitzat una nova edició del programa d'Educació Canina «Dia a Dia», després de l'èxit de les anteriors edicions.

 

Les classes es desenvoluparan a l'Aula de la Natura (Partida Alcocons, 33) durant els divendres en horari de 18.00 a 19.00 hores, des del 6 d'octubre fins al 16 de desembre. Aquest projecte té com a finalitat que els cans treballen l'aprenentatge de conductes sota senyal, permanència en diferents àmbits, socialització, tècniques per al passeig, senyal de crida a l'exterior, etc.

 

«Des de Joventut seguim apostant per aquest projecte que ens permet educar els nostres gossos i contribueix la millora de la convivència. Les edicions anteriors han estat un gran èxit d'assistència; per la qual cosa, hem programat aquestes noves sessions per donar l'oportunitat a tots els que es van quedar fora i als que volen ampliar coneixements» ha comentat M. Ángeles Gualde, regidora de Joventut.

 

El preu de l'activitat és de 50 € al mes, però, en el cas de reservar els tres mesos, es realitzarà un descompte del 20 %. Les places són limitades; per la qual cosa, s'ha d'emplenar la sol·licitud de subscripció en es.dogpaw@gmail.com.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 25 de Setembre de 2017