La Cala celebra les festes en honor de Sant Judes Tadeu

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Comissió de Festes l’Aguiló ha organitzat un any més les Festes en honor de Sant Judes Tadeu, que se celebraran el pròxim cap de setmana a la Cala amb diferents actes entre els quals destaca el Concurs de paelles.

 

Les celebracions començaran a les 10.45 hores del dissabte 14 d'octubre amb una missa de campanya a l'avinguda Rosa dels Vents. Després de la missa, la Confraria de Pescadors oferirà un fregit de peix prèviament al tradicional Concurs de paelles, per al qual caldrà inscriure’s en l'empresa Jauja o trucant al 859 941 802.

 

Una vegada finalitzades les paelles, es lliuraran els premis a les millors i començarà la revetlla popular, que s'allargarà la resta del dia. A les 17.30 hores els més petits podran gaudir d'una gran xocolatada, inflables i jocs d'animació.

 

«Voldria agrair la Comissió de Festes l'Aguiló la implicació i l’esforç per, un any més, celebrar aquestes festes que ja s'han consolidat al barri de la Cala. Esperem que dissabte siga un èxit i les festes continuen creixent» ha declarat Marta Sellés, regidora de Festes.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 13 d’Octubre de 2017