Concert homenatge a Miguel Hernández a la Vila Joiosa

El concert està patrocinat per la Diputació d'Alacant

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El Teatre Auditori de la Vila Joiosa acollirà el pròxim dissabte, 21 d'octubre, el concert homenatge a Miguel Hernández, «Sonata de tardor hernandià» interpretat per l'Orquestra Simfònica d'Alacant en commemoració del 75é aniversari de la mort del poeta. El concert està patrocinat per la Diputació d'Alacant.

 

«Sonata de tardor hernandià» començarà amb una introducció 'La tragèdia' en què s'interpretaran 'Fanfarri per la llibertat' de J. Williams i 'Vent del poble' de Joan Enric Canet. Després a l'apartat 'La seua vida' es realitzarà una semblança descriptiva del poeta per part de Juanjo Castelló.

 

La música de Serrat donarà forma a 'La seua obra' amb la 'Elegia a Ramón Sijé', les 'Cançons de bressol de la ceba' i 'Per la llibertat', barrejant la veu que recita els poemes i la música del cantautor català.

 

El concert se celebrarà el dissabte 21 d'octubre a les 18.30 hores al Teatre Auditori de la Vila Joiosa. L'entrada serà lliure amb invitació, que es pot recollir a les taquilles del Teatre Auditori. Per a més informació: 966 850 808

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 17 d’Octubre de 2017