Benestar Social celebra una nova edició del ‘Mes de la gent gran’

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha organitzat un any més diverses activitats d'oci i convivència per celebrar el «Mes de la gent gran». Aquesta iniciativa està destinada a persones de més de 65 anys.

 

Les activitats gratuïtes, per a les que s'obrirà la inscripció el pròxim divendres 20 d'octubre a la Regidoria, començaran el dijous 26 d'octubre a les 16.00 hores amb un taller de risoteràpia.

 

El divendres 27 d'octubre tindrà lloc la «Ruta saludable», un recorregut a peu per l'entorn del municipi que finalitzarà amb un dinar saludable. La ruta començarà a les 10.00 hores a la porta del Centre Social Llar del Pensionista.

 

El «Mes de la gent gran» finalitzarà el dissabte 28 d'octubre amb la «Festa-convivència» a les 18.00 hores a la cafeteria de la 'Llar del Pensionista'. Una vesprada de convivència en què no faltarà el ball.

 

«M'agradaria convidar totes les persones grans de la Vila a participar d'aquestes activitats, moments d'oci actiu i convivència pels quals apostem des de la Regidoria. Espere que com en anys anteriors el “Mes de la gent gran” siga un èxit», ha declarat José Ramón Uclés, regidor de Benestar Social.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 18 d’Octubre de 2017