L'Ajuntament presenta en la Cala el projecte de millora d'accessibilitat i pavimentació de l'avinguda Mariners de la Vila Joiosa

Urbanisme preveu que, una vegada licitat i adjudicat el contracte, els treballs comencen el proper mes de setembre

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria d'Urbanisme, ha projectat la millora de l'accessibilitat i pavimentació de l'avinguda Mariners de la Vila en la Cala de la Vila Joiosa. Durant el dia d'ahir, dimecres 19 de maig, el regidor viler d'Urbanisme, Pedro Alemany, acompanyat de l'edil de Serveis Tècnics, Kiko Carreres, va presentar en societat a l'Associació de Veïns La Cala i Atalaies el projecte de renovació per a la principal artèria de la Cala de la Vila.

 

L'objecte del projecte contempla la substitució del paviment asfàltic per la deterioració i l'adaptació dels recorreguts per als vianants a la normativa vigent en matèria d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. També recull la millora de la senyalització tant horitzontal com vertical. Una actuació que millorarà les condicions de trànsit quant a seguretat tant per als vianants com als vehicles.

 

S'actuarà sobre una superfície de 21.870 m² corresponents a l'av. Mariners de la Vila (800 metres de longitud), des de la rotonda d'accés en la part Nord (intersecció amb av. Mestral) fins a la rotonda sud al costat de la platja i intersecció amb av. Marina Baixa.

 

Les obres consistiran principalment en les demolicions de voreres i vorades per a l'execució de nous passos per als vianants adaptats a la normativa d'accessibilitat i posar l'accent principalment a les persones amb mobilitat reduïda. També se substituirà i millorarà de la senyalització tant vertical com horitzontal, per a millorar les condicions del trànsit per als vianants i de vehicles. A més, s'executarà el reasfaltat de la calçada consistent en fresat del ferm asfàltic existent i l'execució d'una nova capa de rodadura de 4 cm de grossària de mescla bituminosa (asfalt).

 

Després de l'aprovació de l'expedient de contractació de les obres el mes d'abril passat en Junta de Govern Local, les obres de l'avinguda Mariners de la Vila, molt demandades pel veïnat del barri de la Cala, comencen a ser una realitat. La Regidoria té previst que, una vegada licitat i adjudicat el contracte d'obra, el pressupost base de licitació de la qual és de 316.600,87 euros, puguen iniciar-se els treballs el mes vinent de setembre de 2021, amb un termini d'execució de 3 mesos des de la signatura de l'acta de replanteig.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 20 de Maig de 2021