'La Coartada' arriba aquest diumenge al Teatre Auditori de la Vila Joiosa

María Castro, Gorka Otxoa i Miguel Hermoso protagonitzen una aplaudida obra d'intriga, amb versió i direcció de Bernabé Rico

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El diumenge 24 d'octubre, a les 19.00 hores, gaudirem en el Teatre Auditori de la Vila Joiosa de l'obra La coartada, amb un elenc d'actors com María Castro, Miguel Hermoso i Gorka Otxoa. Es tracta d'un thriller entre el suspens, el teatre psicològic i el gènere policíac dirigit per Bernabé Rico.

 

L'obra creada per la dramaturga Christy Hall pretén mantindre l'atenció del públic durant tota la interpretació i aconseguir que l'espectador se submergisca en la ment de la protagonista i l'acompanye durant la funció.

 

Ana, una dona turmentada pel seu passat, demana ajuda a un amic per a preparar la que serà la declaració més important de la seua vida. De la credibilitat de la seua coartada depenen la custòdia de la seua filla i la seua pròpia llibertat. L'enemic a batre: el silenci. Un thriller psicològic amb aroma als clàssics del gènere amb elements de drama romàntic que des del principi converteix els espectadors en còmplices d'aquesta dona enfrontada als seus dimonis.

 

Les entrades poden aconseguir-se en el web El domingo 24 de octubre, a las 19:00 horas, disfrutaremos en el Teatre Auditori la Vila Joiosa de la obra “La coartada”, con un elenco de actores como María Castro, Miguel Hermoso y Gorka Otxoa. Se trata de un thriller a caballo entre el suspense, el teatro psicológico y el género policíaco dirigido por Bernabé Rico.

 

La obra creada por la dramaturga Christy Hall, pretende mantener la atención del público durante toda la interpretación, consiguiendo que el espectador se sumerja en la mente de la protagonista y la acompañe durante la función.

 

Ana, una mujer atormentada por su pasado, pide ayuda a un amigo para preparar la que será la declaración más importante de su vida. De la credibilidad de su coartada dependen la custodia de su hija y su propia libertad. El enemigo a batir: el silencio. Un thriller psicológico con aroma a los clásicos del género con elementos de drama romántico que desde el principio convierte a los espectadores en cómplices de esta mujer enfrentada a sus demonios.

 

Las entradas pueden conseguirse en la web: http://entradas.instanticket.es/auditorilavila y en la taquilla del Teatre Auditori en su horario habitual de lunes, miércoles y viernes de 17:00 a 20:30 horas, y martes y jueves de 10:00 a 13:30 horas, y una hora antes de la actuación. La actuación está cofinanciada por el Ayuntamiento de la Vila Joiosa y el Institut Valencià de Cultura.


 i en la taquilla del Teatre Auditori en el seu horari habitual de dilluns, dimecres i divendres de 17.00 a 20.30 hores, i dimarts i dijous de 10.00 a 13.30 hores, i una hora abans de l'actuació. L'actuació està cofinançada per l'Ajuntament de la Vila Joiosa i l'Institut Valencià de Cultura.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 22 d’Octubre de 2021