Un dels majors experts del món en comunicació del patrimoni impartirà un curs en la Seu Universitària de la Vila Joiosa

Jorge Morales Miranda impartirà el curs: 'Interpretación del patrimonio como clave para la inteligencia turística'

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El curs s'impartirà de manera presencial en la Seu Universitària de la Vila Joiosa de la Universitat d'Alacant (Edifici Vilamuseu, C/ Colón, 57) els pròxims dies 11, 12 i 13 de novembre de 2021.

 

El curs és gratuït, s'imparteix en castellà i compta amb dues sessions teoricopràctiques d'assistència restringida a les persones inscrites, a càrrec d'un dels majors especialistes del món en la matèria, Jorge Morales Miranda. Les places són limitades i es requereix un coneixement bàsic de la disciplina, atés que es tracta d'un curs avançat d'interpretació.

 

La interpretació del patrimoni és una disciplina clau per a convertir la visita pública en una experiència memorable i de qualitat, capaç de generar en el públic un desig de coneixement i de contribuir a la seua conservació. Aquesta disciplina és clau per a alguns eixos de la intel·ligència turística, com ara la innovació i l'accessibilitat, en particular l'accessibilitat intel·lectual i emocional.

 

La sessió que obri el curs el dijous serà oberta a tot el públic, impartida per la professora Rosario Navalón, sobre “Interpretación del patrimonio y destinos inteligentes”, i el director de Vilamuseu Antonio Espinosa, sobre “Reflexiones sobre interpretación del patrimonio desde la museología”. Tots dos són dos professionals de reconeguda trajectòria en l'àmbit de la interpretació del patrimoni.

 

Tota la informació en aquest enllaç.

https://web.ua.es/es/seus/lavila/cursos-y-jornadas/2021-2022/interpretacion-del-patrimonio/la-interpretacion-del-patrimonio-como-clave-para-la-inteligencia-turistica.html

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 09 de Novembre de 2021