La Regidoria de Cultura de la Vila Joiosa presenta la Programació Especial de Nadal d'enguany

La nodrida agenda cultural de la Vila Joiosa per a aquest nadal es compon de nombroses propostes escèniques, tallers de manualitats i musicals per a gaudir en família

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El Teatre Auditori DE la Vila Joiosa serà l'eix central on es desenvoluparan diferents propostes que la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha confeccionat per a la Programació Especial de Nadal d'enguany

 

La nodrida agenda cultural de la Vila Joiosa per a aquest Nadal es compon de nombroses propostes escèniques i musicals per a gaudir en família amb Alicia en el Musical de las Maravillas o Pinocho, un musical de aventuras, o clàssics amb el millor sabor nadalenc com El Cascanueces, una oportunitat per a assistir al ballet nadalenc més conegut de tots els temps.

 

Amb la intenció d'acostar la cultura a tots/es, aquests espectacles seran gratuïts per als xiquets i xiquetes de fins a 12 anys. També pensant en aquest públic, la Regidoria de Cultura ha preparat dos tallers de manualitats nadalenques, a càrrec de Vicenta Llinares, i Taller d’Art, per Àngela Gordero, als quals es podran apuntar a partir del dia 13 de desembre en la Taquilla del Teatre Auditori.

 

També a partir d'aquest dia es podran recollir les invitacions per a Navidad Rock, un espectacle musical de marionetes per al públic familiar. Posteriorment, el dia 22 podrem assistir a una experiència escènica amb Brindis, de Pérez & Disla, la qual ens transmetrà l'esperit de celebració més divertit, alhora que l'espectador s'introdueix en l'espectacle per a formar part d'aquest.

 

Com tots els anys, l'activitat cultural associativa del municipi serà present en les propostes nadalenques, amb el Grup de Danses Almadrava i el XXVII Aplec de Danses de la Vila Joiosa, i els concerts de Nadal de l'Agrupació Musical Mediterráneo i la Societat Ateneu Musical, el cercavila nadalenc de la Colla de Dolçainers i Tabaleteres Els Valerios; a més del Concert d'Any Nou, que enguany serà a càrrec de l'Orquestra de Cambra de València el dia 2 de gener, i que comptarà amb un programa de polques, masurques, valsos, pasdobles i xotis pertanyents al gènere de la sarsuela.

 

Més informació en xarxes socials i en el web municipal. Totes les entrades estan ja disponibles en la Taquilla del Teatre Auditori de la Vila Joiosa en el seu horari habitual i en instanticket.es.

 

PROGRAMACIÓ ESPECIAL NADAL 2021

 

- Dissabte 11. Teatre Auditori de la Vila Joiosa-19 h –XXVII Aplec de Danses de la Vila Joiosa, Grup de Danses Almadrava. Entrades a càrrec de l'organització.

 

- Diumenge 12. Teatre Auditori de la Vila Joiosa-18 h- El cascanueces. Ballet Estatal de Geòrgia. 29 €. Accés gratuït per a públic infantil fins a 12 anys complits.

 

- Dissabte 18. Teatre Auditori de la Vila Joiosa-19 h-Concert de Nadal. Agrupació Musical Mediterráneo. Entrada a càrrec de l'organització

 

- Diumenge 19. Teatre Auditori de la Vila Joiosa-12 h- Concert de Nadal. Societat Ateneu Musical.

 

- Dimarts 21. Teatre Auditori de la Vila Joiosa- 18 h- Navidad Rock. Coco Teatre. Invitacions en taquilla del Teatre Auditori de la Vila Joiosa des del dilluns 13 de desembre.

 

- Dimecres 22. Teatre Auditori de la Vila Joiosa- 19 h- Brindis. Pérez & Disla. 6 €.

 

- Dijous 23-19 h- Cercaviles nadalenc. Grup de dolçainers i tabaleters Els Valerios.

 

- Dilluns 27. Teatre Auditori de la Vila Joiosa- 10 h- Taller de manualitats nadalenques, a càrrec de Vicenta Llinares. Inscripcions en taquilla des del dilluns 13 de desembre.

 

- Dimecres 29. Teatre Auditori de la Vila Joiosa- 18 h- Alicia en el Musical de las Maravillas. 8 €. Accés gratuït per a públic infantil fins a 12 anys complits.

 

- Dijous 30. Teatre Auditori de la Vila Joiosa - 10 h - Taller de manualitats nadalenques, a càrrec d'Ángela Gordero. Inscripcions en taquilla des del dilluns 13 de desembre

 

- Diumenge 2 de gener. Teatre Auditori de la Vila Joiosa- 12 h- Concert d'Any Nou. Orquestra de Cambra de València. 10 €.

 

- Divendres 7 de gener. Teatre Auditori de la Vila Joiosa- 18 h- Pinocho: Un musical de aventuras. 6 €. Accés gratuït per a públic infantil fins a 12 anys complits.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 02 de Desembre de 2021