L'última edició del Concurs de Tuba ‘Ciutat de la Vila Joiosa’ congrega més 500 persones i un centenar de participants de tota España

Víctor Carpena es va alçar com a vencedor en la categoria de tuba i Eduard Gisbert en la de tuba tenor d'aquest certamen musical organitzat per l'Agrupació Musical Mediterráneo de la Vila Joiosa

Imagen que acompaña la notícia

El passat 27 i 28 de maig, l'Agrupació Musical Mediterráneo de la Vila Joiosa va celebrar, amb un gran èxit, la X edició del Concurs de Tuba ‘Ciutat de la Vila Joiosa’. El certamen musical va comptar amb un total de 132 participants de la Comunitat Valenciana i altres parts del territori nacional.

 

Durant el dissabte i diumenge es van celebrar les diferents audicions del certamen el colofó del qual va ser el diumenge amb la celebració de l'acte de clausura, en el qual es van lliurar els premis a tots els/les participants de la mà de la regidora de Cultura de la Vila Joiosa, Isabel Perona. Durant aquest acte, també es va delectar al públic assistent amb un recital per part dels guanyadors del concurs, que van resultar ser Víctor Carpena Carrasco, en l'especialitat de tuba, i Eduard Gisbert Vañó, en la tuba de tenor.

 

Les persones assistents a l'Auditori del Centre Social de la Vila Joiosa també van poder gaudir de l'actuació estel·lar d'Andreas Martin Hofmeir, professor de tuba de reconegut prestigi mundial que va fer les delícies dels assistents amb el seu repertori musical.

 

“La Vila Joiosa es va convertir durant aquest cap de setmana en destinació referent per als amants de la música i va rebre quasi un miler de persones entre participants, familiars i acompanyants que, amb motiu de la celebració d'aquest certamen de tuba, es van desplaçar fins a la localitat per a gaudir de la música i dels atractius turístics de la capital de la Marina Baixa”, ha dit l'edila de Cultura de la Vila Joiosa, Isabel Perona.

 

L'edila vilera ha volgut agrair a l'Agrupació Musical Mediterráneo com a entitat organitzadora, personal municipal i col·laboradors que han fet possible una nova edició d'aquest certamen musical que “any rere any, demostra el gran talent i la passió musical que mantenen les noves generacions de músics a través d'aquest concurs dedicat al major dels instruments de vent-metall”, finalitzava la regidora de Cultura.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 31 de Maig de 2022