Obert el termini d'inscripció per al programa Jove Oportunitat 2024 a la Vila Joiosa

Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa posa en marxa la V edició del programa Jove Oportunitat (JOOP) 2024.

El programa va dirigit a joves d'entre 16 i 21 anys que han abandonat prematurament els estudis, desenvolupant accions formatiu-orientadores, destinades al fet que milloren la seua actitud, deixant arrere la desil·lusió, la desídia i la frustració per un futur incert i adquirint una sèrie de competències tècniques a través del treball directe en el seu foment de l'autoestima, motivació, positivitat i l'ocupabilitat a través de l'elevació del seu nivell educatiu.


La finalitat de JOOP és aconseguir que els seus participants facen un canvi i facen un retorn al sistema educatiu, majoritàriament a una formació professional, serà l'objectiu entorn del qual es realitza el programa, ja que a través de la formació podrem augmentar l'ocupabilitat de les persones participants.


Des del 23 d'octubre fins al 31 de desembre estaran obertes les inscripcions a la Casa de la Joventut, fins a esgotar les places disponibles.
Les classes estan previstes que comencen a primers d'any del 2024 en horari de matins, prolongant-se fins al mes de juliol.

Està acció està promoguda per l'IVAJ amb fons europeus, i desenvolupat en el municipi amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

Per a més informació poden contactar amb la Casa de la Joventut al telèfon 966 810 338 o a través de correu electrònic joventut@villajoyosa.com

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 24 d’Octubre de 2023